Οδηγίες ψησίματος
Οι συμβουλές μας για σωστό ψήσιμο των προϊόντων
Όλες οι πίτες ψήνονται κατεψυγμένες κατευθείαν και με το ταψάκι της συσκευασίας τους, αν θέλετε, σε προθερμασμένο στους 180c-200c φούρνο σε περίπου 35′-40′ , ανάλογα τον φούρνο.
*Απλά αφαιρείτε τα ανακυκλώσιμα υλικά / αποφεύγετε την τοποθέτηση σε σχάρα.
Αφού ψηθούν, γίνει το φύλλο τραγανό και πάρουν το χρώμα που θέλουμε, ολοκληρώνουμε την διαδικασία επαλείφοντας την πίτα μας με ελαιόλαδο.
** Εξαιρούνται της επάλειψης οι πίτες χωρίς φύλλο (ΛΑΔΕΝΙΑ ΚΙΜΩΛΟΥ, ΜΠΑΤΖΙΝΑ ΦΕΤΑ-ΓΡΑΒΙΕΡΑ και ΓΑΛΑΤΟΠΙΤΑ)
***Ειδικά την Γαλατόπιτα μπορείτε να την πασπαλίσετε με λίγη κρυσταλλική ζάχαρη όταν αρχίσει να ροδίζει
ΠΡΟΣΟΧΗ : Δεν ψήνονται σε φούρνο μικροκυμάτων
ΠΡΟΣΟΧΗ : Δεν ψήνονται σε φούρνο μικροκυμάτων



Οι συμβουλές μας είναι ενδεικτικές και προσαρμόζονται ανάλογα τον τύπο της συσκευής.