Οδηγίες ψησίματος

Οδηγίες ψησίματος

Οι συμβουλές μας για σωστό ψήσιμο των προϊόντων 

Όλες οι πίτες ψήνονται κατεψυγμένες κατευθείαν και με το ταψάκι της συσκευασίας τους, αν θέλετε, σε προθερμασμένο στους 180c-200c φούρνο σε περίπου 35′-40′  , ανάλογα τον φούρνο. 

*Απλά αφαιρείτε τα ανακυκλώσιμα υλικά / αποφεύγετε την τοποθέτηση σε σχάρα.

Αφού ψηθούν, γίνει το φύλλο τραγανό και πάρουν το χρώμα που θέλουμε, ολοκληρώνουμε την διαδικασία επαλείφοντας την πίτα μας με ελαιόλαδο. 

** Εξαιρούνται της επάλειψης οι πίτες χωρίς φύλλο (ΛΑΔΕΝΙΑ ΚΙΜΩΛΟΥ, ΜΠΑΤΖΙΝΑ ΦΕΤΑ-ΓΡΑΒΙΕΡΑ και ΓΑΛΑΤΟΠΙΤΑ)
***Ειδικά την Γαλατόπιτα μπορείτε να την πασπαλίσετε με λίγη κρυσταλλική ζάχαρη όταν αρχίσει να ροδίζει
ΠΡΟΣΟΧΗ : Δεν ψήνονται σε φούρνο μικροκυμάτων
ψήνεται με το ταψάκιστους 18040 λεπτά
Οι συμβουλές μας είναι ενδεικτικές και προσαρμόζονται ανάλογα τον τύπο της συσκευής.