Συνταγή για Μπατζίνα
ΥΛΙΚΑ
500 γραμμ αλεύρι
250ml γαλα
400 γραμμ γιαούρτι
200 γραμμ βούτυρο
Ένα φακελάκι μπέικιν πάουντερ
5 αυγα
500 γραμμ φέτα σκληρή
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
χτυπάμε μαζί στο συρμα τα αυγά και το γάλα.
Ρίχνουμε το γιαούρτι και το αλεύρι σιγά σιγά να γίνει χυλός.
Στη συνέχεια την φέτα και τέλος κοιτάμε να έχει γίνει μια παχύρευστη ζύμη.
Λαδωνουμε το ταψί μας και στρώνουμε τη ζύμη ομοιόμορφα.
Απλώνουμε μικρά κόμματα βουτύρου από πάνω και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180c για περίπου 25′